VITUTUS. RAHAPULA. VITUTUS. Vois vetää pään täytee jotai viinaa ja heilua ja itkeä ja sammua jonnekki väärään paikkaan ja herätä krapulaan ja päänsärkyyn ja vitutukseen ja morkkikseen ja olla uudelleen p-a ja ja ja. Tekis mieli huutaa niin lujaa että kaikki varmasti kuulee kuinka surkea tilanne mulla taas on. Tekis mieli juosta niin lujaa ettei kukaan näkis ku vilauksen. Musiikki on liian isolla. Tapa ittes, tee itsemurha, tommosen idiootin elämä on TURHA. Ja vielä, musiikki on aivan liian isolla.

Tuhatviisisataa. Euroa. Se on paljon.

Velka. Stressi. Vitutus. Pettymys.

Ainiin mä aloitan taideterapian. En oo taiteellinen. Mut ihan sama. Tekis edes jotain. Ei olis näin laiska ja tyhmä ja saamaton.

Tiesitkö että liian monta intoksikaatiota voi tehdä susta vähän vähä-älyisen? AIJAA SITÄKÖ SE ON. Myrkytys.

Myrkkyä myrkkyä maailma täynnä myrkkyjä. Kun jotain sanaa toistelee samassa lauseessa paljon niin se ei enää tunnu edes sanalta. Voi voi mikä suomenkieli. Tässähän ei oo mitään järkeä. (Hoida homma!) (En saa.) (Et uskalla.) (Uskallan.) (Tälläkertaa sulla on ainaki mahollisuuksia.) (Ei ole. Ei mahdollisuuksia.) (Huomasitko jo kuin kusessa sä oot.) (Huomasin.) (Onnea vaan paska.) (Sitä mä tarvin.)

Ota lisää oot ansainnu lisää. Lisää lisää. Lisää velkaa, ota ota! Saat ainakin ensimmäisen toiveen täytettyä. Ja sitte oot taas kusessa. Syvemmällä ku ikinä. Mut se on sen ajan murhe. Kuukauden päästä on eräpäivä. Ja voit vain olla yhden kuukauden eteenpäin. Ja sitten kun tulee taas se murhe, vitutus ja velka nii otat vain lisää. Lisää lisää!

Ehkä parempi vain nukahtaa. Ottaa pieniyliannos ja nukkua. Ei itsetuhoista vaan SUOJELUVAISTOA. Suojelet itsees kun nukut vain. Et voi hölmöillä kun nukut. Effy, Nancy. Pakkomielle.

Ei minkäänlaista järkeä kirjoituksessa. Mut pitääks aina ollakkaa. Ei kai. Ei ketään kiinnosta kuitenkaan. Ihan sama ja kuitti ja uni.