Rairuohokin oli kasvanu paljon. Otin siitä kuvankin ja jos osaan niin laitan sen tänne.

Kahden päivän krapula. Eilisen nukuin sievästi ihanaa tenoksunta. Mutta että MISSÄ nukuin. voi luoja. Löysin itseni Ykkösmieheni luota. Ei hyvä. Aamulla oli ihanan kiusallista.

Halusin puhua eräästä asiasta. Tai kirjoittaa siitä. Olen niin hyvä ja PAHA valehtelija että saatan jopa itse uskoa valheeni. Esimerkiksi, neljä vuotta sitten valehtelin itsestäni pahan asian. Nykypäivänä voisin uskoa valehtelemani asian olevan totta! SAIRASTA ! Nii ja toissapäivänä valehtelin ykkösmiehestäni asioita ja pysyin lujasti sanojeni takana. niin hyvin, että ykkösmies pyysi anteeksi tekemättömää tekoaan. hah!

Niin ja taidankin oikeasti olla hullu! Tapahtumasta on noin pari viikkoa aikaa. Skitsoilin kännissä ykkösmiehelleni ja laitoin puukon hänen kurkulleen. Olisin ollut valmis painamaan sitä. Ykskaksrämärämä olen lattialla ja puukko on jo kaukana. Ja ilta jatkui mukavasti. Tarvitsisin varmaan hoitoa mutta mistä sitä saa?

Kummassakin polvessa n.5cm kertaa 4cm isot mustelmat! nice! Jatkan kahvin juomista. yritän alkaa tappeleen sen kuvanlaittamisen kanssa. ääh.

Ainiin! Haluaisin kovasti tietää lukeeko tätä kukaan muu kuin minä itse.